top of page

ma 17 jan

|

Tienen

Yogirya @Balannz+ Oplinter

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

17 jan 2022, 19:00 – 20:00

Tienen, Oplintersesteenweg 598, 3300 Tienen, België

Over het evenement

Wat?

Yogirya® is een unieke groepsles, opgebouwd uit een yoga-gerelateerde opwarming, gecombineerd met uitdagende spier- en conditieoefeningen in tabatastijl waarbij kettlebells gebruikt worden voor optimaal spiergebruik en fun!

Herkomst?

Yogi refereert aan de persoon die yoga beoefent, Girya is de Russische benaming van kettlebell: de kettlebell is de tool die in elke les gebruikt wordt om verschillende spiergroe- pen simultaan te gebruiken waardoor een groot energieverbruik ontstaat. Tabata is de muziekstijl die gebruikt wordt voor cardio- en gewichtstraining om in korte tijd zo efficiënt mogelijk te werken (H.I.I.T. training).

Waarom?

Werk aan je energie, kracht, lenigheid, conditie, neuromusculaire en cognitieve functie, je gewrichtsmobiliteit, houding, balans, flexibiliteit, stabilisatie, sterkere botten, coördinatie en beweeglijkheid, vermindering van de beleving van stress en vermindering van lichaamsvet en optimaliseer je mind-body connectie en je zelfvertrouwen.

Voor wie?

Yogirya® is een sport voor zowel dames als heren, voor studenten, voor mensen die gezonder willen leven, mensen met een sedentaire levensstijl: ter preventie van hart- klachten, als je je bloeddruk wil verlagen en/ of je metabolisme wil verhogen, voor mensen met burnout & stress, voor mensen die af willen vallen, mensen met slechte botdicht- heid en voor families om quality time samen op een gezonde manier te besteden.

Deel dit evenement

bottom of page